BLOMMORNAS URÅLDRIGA KUNSKAP

Blommorna har pratat med mig hela mitt liv utan att jag medvetet vetat det. Ett av mina första glädjefyllda minnen från min barndom är när jag var på semester och det växte stora rosenbuskar utanför fönstret där vi bodde. Jag kan fortfarande minnas doften och skönheten i dessa rosor och det var höjdpunkten för mig på den här resan.

Allt eftersom jag har möt och läkt mitt mörker och kommit närmare mitt ljus så har blommorna blivit mer och mer viktiga i mitt liv och jag började höra dem tala till mig telepatiskt. Det stora skiftet kom när jag en dag blev kallad av rosen. Jag satt inomhus och ytterdörren flög upp.
Utanför står en stor vacker ros i trädgården som säger att det är dags, det är dags för nästa resa nu. Att läka, skapa och utvecklas tillsammans med blommor. Jag gick då en floristutbildning och efter det har allt intensifierats och mitt kommunikations- och energiband med blommorna har vuxit sig starkare. De delar sin uråldriga visdom med mig och jag är så tacksam för det förtroendet.

Nedan kan du läsa kanaliseringar jag fått från blommor där de delat sin visdom.

Vi är bröder och systrar. Vi är stöpta ur samma form. Vi är skapade från samma källa men är ändå så olika.
Vi har alla ett unikt utseende, från nyansen och storleken på våra kronblad till formen på våra foderblad och längden på våra ståndare. Vi är i olika stadier av vår blomning, några av oss är i knopp när andra är på väg att fälla sitt sista kronblad.
Vi arbetar tillsammans, ingen av oss är mer eller mindre viktig, vacker, strålande eller full av liv än den andra.
Det är en cykel där alla är precis där de borde vara.
Vi finner tröst och villkorslös kärlek från varandra.
Vi är ett lag.
Vi fäller vår blad och vi blommar, alla vi, tillsammans i en aldrig upphörande livscykel.

Du är vacker precis som du är.
All skönhet du ser i mig finns i dig. Jag är bara en återspegling av den sanna essensen som finns både i dig och i mig och i hela Universum, hela kosmos.

Vi vill att du tar ett djupt andetag och verkligen bara saktar ner. Ta in allt omkring dig, varje ljud, varje känsla. Hitta dina djupa rötter inom dig, låt bara världen fortsätta snurra runt dig. Du är Universums centrum, den där djupa orubbara roten. Se dig själv flyta på vattnet, bara helt avslappnad. Låt vattnet bära dig, bära din visdom, ditt hjärta. Det håller dig om du bara tillåter det.

Kan du se likheten? Vi flyter på vattnet, vi tillåter oss att leva i tillit. Lita på att bäras. Men samtidigt har vi rötter, rötter som går ner mot jorden. Dessa rötter är till för att skydda oss och ge oss liv, de är våra egna. Om vi ​​inte hade dem skulle vi falla samman. Med det menar vi att vi måste vara starka i vårt eget, men samtidigt lita på och släppa taget. Det är en vacker kombination av kärlek.

Närhelst du vill fylla upp din lycka finns vi här för dig. Vi vajar och vi leker på vårt eget lilla sätt. Vi lever utan några bekymmer, vi lever dag för dag, timme för timme och vi dansar runt med ett leende. Vi älskar livet och livet älskar oss. Vi är en enda stor fest av lycka och liv! Låt oss leka tillsammans. Vi bjuder in dig att dansa runt och svänga med oss, känna vår kärleksfulla rytmiska energi. Låt vinden fylla ditt hår precis som den gör med våra kronblad och bara dansa. Allt är en rytmisk vindfylld lek!

Jag lever mitt liv i frid.
I frid med årstiderna och allt runt omkring mig.
Jag lever ett liv i överflöd och lätthet när jag tar mig igenom livet.
Jag flyter med och gör det så enkelt jag kan.
Jag litar på livet självt och att något större än mig håller mig.
Livskraften går igenom oss alla och vi kan antingen springa med den eller mot den.
Valet är upp till oss.

Jag är solen, jorden och månen förenade.
Jag är mitt eget hem, mitt hem i mig, och jag älskar vild och fri.
Jag är modig, vacker och jag är jag.
Jag känner hur jorden pulserar.
Jag känner vinden i träden.
Jag känner solen i ansiktet och jag känner månen som i mig.
Jag är en del av något större, större än mig och ändå känns det som om allt är jag.
Ett stort soligt hav.