DÅTID, NUTID & FRAMTID
3 BUDSKAPSMÅLNINGAR

Jag tonar in mig på dig och din energi och kanaliserar ner din dåtid, din nutid och din framtid i vars en målning. Det som kommer igenom i målningarna är det som behöver och vill jobba med dig. Det kan vara något du ännu inte släppt taget om, något du behöver förstå, något bit som behöver komma på plats. Det som kommer igenom kan vara en abstrakt målning, eller så kan det vara symboler, djur, forna civilisationer osv. Det kan även vara vissa färger som vill jobba med dig.  

Jobba tillsammans med målningarna en i taget och starta med dåtid för att sedan gå in i nutid och sist framtid.
Sätt dig med målningen och ha händerna på den, ha den på väggen eller ha den vid ditt altare. Du känner och vet bäst hur du ska jobba tillsammans med målningen.
När du är klar med målningen kanske du känner att du vill begrava den eller riva isönder den för att frigöra energin. Den har tjänat sitt syfte, följ ditt hjärta.

Detta är ett själsarbete mellan dig och målningarna där målningarna hjälper dig att läka och hitta längre in till ditt hjärta och ditt sanna jag. Målningarna agerar som en portal, ett verktyg, precis som t.ex. tarotkort/orakelkort gör.

Jag målar med akryl på akvarellpapper i A4 format. Du får 3 st målningar.
Jag skickar dem till dig med Postnord (spårbar försändelse).
Pris inkl. frakt: 690 kr


Fyll i formuläret om du önskar beställa.
Betalning via Swish eller bankgiro.
När betalningen är mig tillhanda påbörjar jag dina målningar.
Det brukar ta mig ca 2 veckor att färdigställa dem.