OM

Min gåva är att skapa och sprida skönhet.
 Skönhet är en portal till själen, skönheten öppnar upp och finner vägen in.
Mitt kall är att skapa den portalen,
för dig att finna in i själ och hjärta och minnas vem du är, så du kan hitta hem.
 

Jag har alltid letat efter mitt inre ljus. Mitt inre kall. Anledningen till att jag är här på planeten Jorden just nu. För att finna det ljuset och kallet behöver först en resa genom mörkret ske. Precis som alla andra själar som är här just nu för att skapa en ljusare och mer kärleksfull värld, har jag mött mitt djupaste mörker. Smärtan är densamma, den visar sig bara annorlunda för oss. Olika sår, olika lidanden, olika karmiska cykler. Denna resa är pågående genom livet, men den blir lättare att hantera och smärtan blir mindre och mindre ju mer vi skalar av och ju närmare ljuset vi kommer.
En av mina livsuppgifter detta liv är att läka mitt jordsliga karma fullt ut och att älska mig själv villkorslöst. Ett annat är att hjälpa andra till självkärlek och förmedla skönhet som ett verktyg att ta sig dit.

Hela mitt liv har jag varit fascinerad av skönhet. Vackra kläder, vackra smycken, vackra människor, vackra färger, vacker konst, vacker inredning, vackra blommor och natur. Som empat och högkänslig kan jag bara stå och titta på något som jag tycker är vackert länge, länge, bara ta in all dess skönhet. Jag såg länge detta som något dåligt, att jag var ytlig som drogs så mycket till skönhet. I början av mitt liv drogs jag till skönheten på ett oläkt sätt, genom mitt ego. Redan som liten ville jag bli makeup artist och har arbetat som stylist i större delen av mitt vuxna liv. Detta är ett Matrix där egot styr. Men för att kunna förstå och se skönheten som jag gör idag var jag först tvungen att se den ur ett oläkt perspektiv.  Jag förstod först efter min läkningsprocess att skönheten är något helt fantastiskt och att detta är min gåva att dela med mig av. Att ren skönhet innebär healing, välmående och kärlek, när det kommer ur vårt hjärta.
Jag förstod också hur knuten skönheten är för mig med min tid i Lemurien, där allt var skönhet och vi levde i bara den.  

Min definition av skönhet har förändrats mycket från före mitt uppvaknande. Skönhet finns i allt eftersom kärlek finns i allt. Källan till skönhet är kärlek. Kärlek är vad hela Universum är gjort av och som aldrig kan dö. Blommorna är en så stor bärare av denna källa. De är ren kärlek och en sådan underbar underbar gåva till oss från Moder Jord, från Gaia. Skönheten i en blomma är helt gudomlig och den rör mig djupt i min själ.

MIN GÅVA

Min gåva är att skapa skönhet och att sprida skönhet. Till och med mitt förnamn "Linda" betyder vacker och den sköna.
Skönhet är en portal till själen, skönheten öppnar upp och finner vägen in. Mitt kall är att skapa den portalen, för dig att finna in i själ och hjärta och minnas vem du är, att hitta hem.
Jag förvaltar min gåva genom att samarbeta med blommorna och med färgen. Samspelet mellan mig och blommorna och mig och färgen är det sätt jag förmedlar skönheten, min gåva, på.

MIN KONST

Sedan jag var liten har jag alltid haft en dröm om att bli konstnär men jag var inte redo för den drömmen förrän jag hittat mitt ljus. De konstverk som är meningen att födas genom mig har alltid varit menade att bringa kärlek och aktiveringar och ha en hög energi och medvetande. Därav har jag alltid haft ett stort motstånd att måla samtidigt som jag haft en otroligt djup själslig längtan. Det var först efter en bra bit in i mitt uppvaknande och läkning som jag var redo och det började flöda.

 Min konst fungerar som en port till ditt hjärta och din själ. Den innehåller energi och aktiveringar för att du ska minnas vem du är. Min konst har ett eget språk och det kommer att tala till ditt hjärta och själ så länge det behövs för dig att öppna upp. Den skapar ett energiband med dig och det är så vackert. Jag har känt extremt starka energiband mellan några av mina kunder och tavlan och det är så vacker och magisk att bevittna och det fyller upp mitt hjärta med så mycket kärlek och tacksamhet.

BLOMMORNA

Blommorna har pratat med mig hela mitt liv utan att jag medvetet vetat det. Ett av mina första glädjefyllda minnen från min barndom är när jag var på semester och det växte stora rosenbuskar utanför fönstret där vi bodde. Jag kan fortfarande minnas doften och skönheten i dessa rosor och det var höjdpunkten för mig på den här resan.

Allt eftersom jag har mött och läkt mitt mörker och kommit närmare mitt ljus så har blommorna blivit mer och mer viktiga i mitt liv och jag började höra dem tala till mig telepatiskt. Det stora skiftet kom när jag en dag blev kallad av rosen. Jag satt inomhus och ytterdörren flög upp. Utanför står en stor vacker ros i trädgården som säger att det är dags, det är dags för nästa resa nu. Att läka, skapa och utvecklas tillsammans med blommorna. Jag gick då en floristutbildning och efter det har allt intensifierats och mitt kommunikations- och energiband med blommorna har vuxit sig starkare. De delar sin uråldriga visdom med mig och jag är så tacksam för detta.