Blommor! Dessa fantastiska juveler från Moder Jord. De är verkligen en gåva från Gaia och de ger oss så mycket välmående och healing. Deras former, deras färger, deras dofter. De är så läkande. En blommas skönhet är så ren och en sann gåva ur kärlek. Precis som vi är unika är varje blomma unik. Den besitter sin egen uråldriga visdom och sin egen energi. Varje blomma har något unikt att berätta för oss.

Vår sanna natur är att vi kan kommunicera med allt levande, med Moder Jord. Det är vårt ursprung, det vi kommer ifrån och det som en gång var vår verklighet. Vi behöver bara vakna och minnas, väcka det till liv igen.
Vi träffas i Rönneholmsparken för att medvetet vara tillsammans med blommorna och dess healingenergi. Vi övar på att öppna upp kontakten och kommunikationen med blommorna och ta in deras uråldriga visdom, kunskap och kärlek. De har så mycket som de vill förmedla till oss, vi behöver bara vara öppna för att ta emot.

Vi kommer också att balansera upp den feminina och den maskulina energin. Den maskulina balanserar vi genom att gå inåt, stilla sinnet, lugna tankarna. Den feminina energin balanserar vi genom att uttrycka oss och skapa. Låta det flöda utan prestationskrav.

Vi börjar med en gemensam meditation där jag guidar er och öppnar upp för att få kontakt med blommorna.
Efter det tar vi en mindfull nature walk där vi tar in Moder Jord och grundar oss och där vi även hittar den blomma/blommor som intuitivt kallar på oss, var och en, för att sedan måla av de. Vi kommer måla helt efter vår egen intuition, det kan vara abstrakt, att bara måla en viss del av blomman som tilltalar som mest, måla av den helt och hållet eller på något annat vis. Det är inte motivet som är viktigt, målandet ska vara prestationlöst och bara vara i flow. Målandet är ett verktyg för att öppna upp kontakten med blomman.
När vi sitter och tar in, tittar på och målar av blomman så kommer vi ännu djupare in i dess energi och healing. Vi skapar ett band och öppnar upp för kommunikation.
När vi målat klart kommer vi ha en sharing där vi (om man vill) delar med oss av vad vi fått till oss av blommorna under kvällen.
  
Datum: tis 22 augusti
Tid: 18.00 – ca 20.00
Pris: 350 kr
Plats: Rönneholmsparken i Malmö. På gräsmattan vid "nappträdet" (ett stort träd som man hänger använda nappar i). 

Färg, penslar och fint A4 papper (akvarellpapper) finns på plats. Vi kommer arbeta med Amsterdam akrylfärg. 
Blommans energi kommer fortsätta arbeta med dig genom din målning/målningar även efter workshopen.

Ta med dig sittunderlag samt penna och papper så du kan skriva ner budskap från blommorna.

Anmälan sker till lindavegaart@gmail.com senast mån fm 21/8 och betalning på 350 kr sker via Swish eller bankgiro. Vid regn så ställs workshopen in och jag går ut med förslag på nytt datum, om du inte kan då så betalar jag tillbaka summan.


Anmäl dig här